LIKOVNI SEMINAR U POPOVAČI

Otvorene su prijave za seminar-radionicu za likovne stvaratelje pod nazivom "Slikanje uljem na platnu" koji će biti održan 23. i 24. ožujka u Popovači. Seminar će voditi akademska slikarica Aleksandra Goreta.

Opširnije...

Seminar-radionica "Jednostavno knjigovodstvo"

Pozivamo Vas na Seminar-radionicu Poslovanje neprofitnih organizacija-jednostavno knjigovodstvo koji će biti održan 16. ožujka 2019. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog sabora kulture u Zagrebu (Ulica kralja Zvonimira 17, III kat) s početkom u 11 sati.

Seminar će voditi Korana Gačić Fuk, samostalni računovođa i Tina Novak, direktorica Fin Lab d.o.o.-a, računovodstvenog servisa koji pruža knjigovodstvene usluge Hrvatskom saboru kulture.

Opširnije...

Seminar za voditelje i članove tamburaških ansambala 2019.

Pozivamo Vas na SEMINAR ZA VODITELJE I ČLANOVE TAMBURAŠKIH ORKESTARA I SASTAVA koji će biti održan pod vodstvom Dražena Varge i Petra Varge u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, dana 9. i 10. 3. 2019. u Virovitici. Seminar će biti održan u suradnji s HPD-om "Rodoljub" Virovitica, u prostorijama nekadašnjeg Vatrogasnog doma na adresi: Trg kralja Zvonimira 3, 33000 Virovitica (nasuprot Crkve sv. Roka).

Opširnije...

Preminuo je gospodin Andrija Tomašek

 

Danas, 1. veljače 2019. u 11 sati preminuo je istaknuti muzikolog i dugogodišnji suradnik Hrvatskog sabora kulture gospodin Andrija Tomašek.

 

Opširnije...

Kalendar aktivnosti HSK-a za 2019. godinu

U nastavku objavljujemo kalendar naših aktivnosti za 2019. godinu. 

(Napomena: Kalendar uključuje aktivnosti kojima su na dan 25. siječnja 2019. odobrena sredstva za realizaciju, te je podložan izmjenama i dopunama.)

Kalendar u PDF-u možete preuzeti na linku ispod teksta.

Opširnije...

PREMINULA ČLANICA HSK-A JAGODA LASIĆ

Hrvatski sabora kulture u ime svog cjelokupnog članstva izražava duboku sućut obitelji i prijateljima povodom smrti svoje istaknute i nagrađivane članice te slikarice, gospođe Jagode Lasić, a koja je svojim djelovanjem i entuzijazmom ostavila neizbrisiv trag u sjećanjima svih kolega.

Opširnije...

Natječaj za izbor glavnog urednika Monografije HSK-a

 

REZULTATI NATJEČAJA

za izbor glavnog urednika Monografije Hrvatski sabor kulture 1948.-2018.

 

Opširnije...

PRAVILA SUSRETA MALIH VOKALNIH SASTAVA 2019.

Dragi dirigenti i pjevači, pozivamo Vas da se pripremite za 16. SUSRET HRVATSKIH MALIH VOKALNIH SASTAVA koji će biti održan u studenom 2019. godine Gradu Sisku ! 

U nastavku pronađite PRAVILA i PRIJAVNICU Susreta! 

Opširnije...

PRAVILA SUSRETA PUHAČKIH ORKESTARA 2019.

Dragi dirigenti i članovi puhačkih orkestara, pozivamo Vas da se pripremite za 33. Susret hrvatskih puhačkih orkestara koji će biti održan 8. i 9. 6. 2019. godine u Novom Vinodolskom

U nastavku pronađite PRAVILA i PRIJAVNICU za Susret! 

Opširnije...

PRAVILA SUSRETA ZBOROVA 2019.

Dragi dirigenti i pjevači, pozivamo Vas da se pripremite za 52. Susret hrvatskih pjevačkih zborova dana koji će se u listopadu održati u Gradu Rovinju

U nastavku pronađite PRAVILA Susreta! 

Opširnije...