Imenovanje članice Skupštine HSK-a Marijane Uzelac

Na prijedlog Hrvatskog sabora kulture, gospođa Marijana Uzelac, članica Skupštine Hrvatskog sabora kulture imenovana je za zamjenika člana Odbora za praćenje Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ iz područja: turizam. Izbor kandidata proveden je putem Savjeta za razvoj civilnoga društva, a poziv za prijavu kandidata objavljen je i putem internetske stranice Ureda za udruge.

Opširnije...

Otvorenje Info ureda članica HSK-a

Opširnije...

Donacija knjiga Hrvatskog sabora kulture

Hrvatski sabor kulture donirao je Veleposlanstvu Crne Gore u RH 160 primjeraka knjige u nakladi Hrvatskog sabora kulture „Narodna nošnja Crne Gore“, autorice Zorice Mrvaljević.
Od toga će Veleposlanstvo 50 primjeraka spomenute knjige dostaviti Nevladinom udruženju „Infomont“ iz Budve, koje održava i ažurira portal o crnogorskoj kulturi i nasljeđu - Montenegrina.net, a nastavno na zamolbu gospodina Veska Milovića iz Uredništva portala Montenegrina.net. Donirane knjige preuzeo je u ime Veleposlanstva Crne Gore u RH prvi tajnik gospodin Boris Vukotić, 16. siječnja 2018. godine u prostorijama Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije...

Nova web stranica Hrvatskog sabora kulture

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novu web stranicu Hrvatskog sabora kulture www.hrsk.hr koja uključuje responzivni dizajn što joj omogućuje funkcionalniji prikaz na pametnim telefonima, tabletima i ostalim uređajima. Osim toga, na nju su preneseni svi arhivski podaci i sadržaji koji su do sada bili objavljeni na web stranici Hrvatskog sabora kulture.
Ugodno korištenje.

Opširnije...

Pravila i prijavnice manifestacija HSK u 2018.

Objavili smo Pravila i prateće prijavnice za manifestacije od državnog značaja u organizaciji HSK-a koje će biti organizirane u 2018. godini.

Za manifestacije za koje ovdje ne nalazite prijavnice, iste će biti dostavljene s raspisom natječaja za pojedinu manifestaciju ili će pak biti objavljene naknadno na našoj web stranici.

Pripremite se na vrijeme za selekciju i izborite pravo sudjelovanja!

 

Opširnije...

Natječaj za radno mjesto operatera/dokumentaristu u HSK-u

Natječaj vrijedi od 17.-27. 11. 2017.

Opširnije...

Novo vodstvo Zajednice amaterskih kazališta SD županije

Zajednica amaterskih kazališta Splitsko-dalmatinske županije izabrala novo rukovodstvo!

Opširnije...

Folklor i scena dr. Ivana Ivančana dostupna kao fotokopija

Jedno od najpoznatijih djela dr. Ivana Ivančana, "Folklor i scena", od sada možete nabaviti u obliku fotokopije. To arhivsko izdanje Hrvatskog sabora kulture dostupno je po cijeni od 40,00 kn za članove i 80,00 kn za nečlanove.

 

 

Opširnije...

Ponuda vrijednih notnih izdanja Hrvatskog sabora kulture

Ovim putem Vam želimo skrenuti pozornost na vrijedna arhivska notna izdanja Hrvatskog sabora kulture koja od sada u možete nabaviti u obliku fotokopija. Niže Vam navodimo naslove zbirki za mješovite, muške, ženske i dječje zborove s cijenama (za nečlanove i članove HSK-a).

 

Opširnije...

Poziv skladateljima za prijavu radova za 13. ČAnsonfest

Udruga Kanat – Kastav objavila je NATJEČAJ ZA SKLADBE KOJE ĆE BITI IZVEDENE NA 13. FESTIVALU ČAKAVSKE ŠANSONE "ČANSONFEST – KASTAV 2017." 

U nastavku prenosimo cjeloviti tekst Natječaja.

Opširnije...