Reportaža Hrvatskog radija s Razglednice 3 HSK-a

Poslušajte reportažu koja sadrži razgovore i koncertne izvedbe s Razglednice 3 Hrvatskog sabora kulture putem linka http://radio.hrt.hr/ep/hrvatski-sabor-kulture-60-godina/52400/ , a u okviru emisije Hrvatskog radija MOJA ZEMLJA-BAŠTINA/SPOMENAR - Hrvatski sabor kulture - 65. godina.

Opširnije...

IV. festival „Po dragomu kraju“ ADAMOVEC 27.9.2014.

Opširnije...

IV. festival „Pod murvu, na Krče“ ADAMOVEC 14.9.2014.

Opširnije...

Natječaj za imenovanje Tajnika/ica Hrvatskog sabora kulture

Opširnije...

AŽURIRANJE BAZE ČLANSTVA HSK - UPITNIK O UDRUZI

Dragi članovi Hrvatskog sabora kulture, krećemo u ažuriranje baze članstva i trebamo Vašu pomoć!

Opširnije...

Otvoren portal kudovi.com

Dragi članovi HSK,
u jeku ažuriranja baze članstva i osnaživanja kulturne mreže HSK, na koje pozivamo da se i vi javite, promičemo i druge projekte koji rade na promociji i umrežavanju kulturno-umjetničkog amaterizma.

Otvoren portal koji okuplja kulturno umjetnička društva Republike Hrvatske

Želimo popuniti veliku prazninu u online svijetu i predstaviti svima web portal kudovi.com čija je glavna zadaća okupljanje svih kulturno umjetničkih društava na području Republike Hrvatske, kaže idejni začetnik projekta, Davor Sabljak.  

Opširnije...

Rezultati javnog natječaja za vizualni identitet HSK

Rezultati javnog natječaja za vizualni identitet Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije...

Natječaj za osnaživanje zajednica udruga

Objavljujemo natječaj za osnaživanje kapaciteta novo osnovanih zajednica kulturno umjetničkih udruga hrvatskih županija. Namijenjen je udrugama u kulturi iz hrvatskih županija u kojima zajednice nisu osnovane ili su zamrle s radom. Ukupan natječajni fond iznosi 10.000,00 kn.

Opširnije...

Natječaj za vizualni identitet Hrvatskog sabora kulture

 

Hrvatski sabor kulture poziva sve zainteresirane iz RH da ponude svoja rješenja za vizualni identitet Hrvatskog sabora kulture. Rok za predaju radova je 14. lipnja 2013. Nagrađenom radu će biti ponuđena suradnja na daljnjoj projektnoj realizaciji! 

 

Opširnije...

Emitiranje Razglednice HSK-a na Poljoprivrednoj TV

Obavještavamo Vas da će se zahvaljujući inicijativi Tajnice Zajednice kulturnih udruga Požeško-slavonske županije gđe. Ane Pirović, dokumentarni film "Razglednica Hrvatskog sabora kulture" emitirati na Poljoprivrednoj TV u šest dijelova. Svaki dio bit će u trajanju od 25 minuta, a na rasporedu premijerno petkom od 21 sata i 20 minuta te reprizno ponedjeljkom od 17.05 sati. S prvom epizodom kreće se u sljedeći petak, 26. travnja. Posljednja emisija emitirat će se 31. svibnja.
Na ovaj način potičemo i Vas kao članove Kulturne mreže Hrvatskog sabora kulture, da shodno svojim mogućnostima organizirate razgovor po ovoj tematici s predstavnicima vaših lokalnih televizija, a sve povodom 65- obljetnice osnutka HSK-a!

Opširnije...