Blago baštine Banovine i Pounja, Sisak, 24.2.2018. u 19 h

Opširnije...

Prvi saziv Izvršnog odbora Saveza KPD-a NRH

Znate li da su u prvom sazivu Izvršnog odbora Saveza kulturno-prosvjetnih društava Narodne Republike Hrvatske (današnji Hrvatski sabor kulture) djelovali eminentni kulturni djelatnici i stvaraoci: Ivo Tijardović (intendant Hrvatskog narodnog kazališta), Jela-Dunja Rihtman, Tihomir Cvrlje, Mirko Božić, Ivan Dončević, Stevo Tomić, Emil Kutijaro i drugi? Pogledajte zamolbu istog Izvršnog odbora za odobrenje djelovanja Saveza.

Opširnije...

Natječaj za stručnog suradnika/cu za glazbenu kulturu

Hrvatski sabor kulture objavio je Natječaj za radno mjesto stručnog suradnika/ce za glazbenu kulturu Hrvatskog sabora kulture. Natječaj vrijedi do 8. veljače 2018. 

Opširnije...

Natječaj za Tajnika/cu Hrvatskog sabora kulture

Upravni odbor Saveza udruga – Hrvatski sabor kulture temeljem članka 28. i 32. Statuta Hrvatskog sabora kulture, raspisuje NATJEČAJ za imenovanje Tajnika/ce Saveza udruga – Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije...

Imenovanje članice Skupštine HSK-a Marijane Uzelac

Na prijedlog Hrvatskog sabora kulture, gospođa Marijana Uzelac, članica Skupštine Hrvatskog sabora kulture imenovana je za zamjenika člana Odbora za praćenje Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.“ iz područja: turizam. Izbor kandidata proveden je putem Savjeta za razvoj civilnoga društva, a poziv za prijavu kandidata objavljen je i putem internetske stranice Ureda za udruge.

Opširnije...

Otvorenje Info ureda članica HSK-a

Opširnije...

Donacija knjiga Hrvatskog sabora kulture

Hrvatski sabor kulture donirao je Veleposlanstvu Crne Gore u RH 160 primjeraka knjige u nakladi Hrvatskog sabora kulture „Narodna nošnja Crne Gore“, autorice Zorice Mrvaljević.
Od toga će Veleposlanstvo 50 primjeraka spomenute knjige dostaviti Nevladinom udruženju „Infomont“ iz Budve, koje održava i ažurira portal o crnogorskoj kulturi i nasljeđu - Montenegrina.net, a nastavno na zamolbu gospodina Veska Milovića iz Uredništva portala Montenegrina.net. Donirane knjige preuzeo je u ime Veleposlanstva Crne Gore u RH prvi tajnik gospodin Boris Vukotić, 16. siječnja 2018. godine u prostorijama Hrvatskog sabora kulture.

Opširnije...

Nova web stranica Hrvatskog sabora kulture

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam novu web stranicu Hrvatskog sabora kulture www.hrsk.hr koja uključuje responzivni dizajn što joj omogućuje funkcionalniji prikaz na pametnim telefonima, tabletima i ostalim uređajima. Osim toga, na nju su preneseni svi arhivski podaci i sadržaji koji su do sada bili objavljeni na web stranici Hrvatskog sabora kulture.
Ugodno korištenje.

Opširnije...

Pravila i prijavnice manifestacija HSK u 2018.

Objavili smo Pravila i prateće prijavnice za manifestacije od državnog značaja u organizaciji HSK-a koje će biti organizirane u 2018. godini.

Za manifestacije za koje ovdje ne nalazite prijavnice, iste će biti dostavljene s raspisom natječaja za pojedinu manifestaciju ili će pak biti objavljene naknadno na našoj web stranici.

Pripremite se na vrijeme za selekciju i izborite pravo sudjelovanja!

 

Opširnije...

Natječaj za radno mjesto operatera/dokumentaristu u HSK-u

Natječaj vrijedi od 17.-27. 11. 2017.

Opširnije...