Poziv na sastanak s folklornim amaterima Grada Zagreba

Pozivamo vas na sastanak koji organiziramo 16.4.2019. u Velikoj dvorani Hrvatskog sabora kulture, u Zvonimirovoj 17, s početkom u 17 sati. Želja nam je okupiti folklorne skupine i ansamble koji djeluju u Gradu Zagrebu kako bi razgovarali o mogućoj suradnji i sudjelovanju predstavnika Grada Zagreba na Susretu hrvatskih folklornih ansambala i izvornih skupina koji se svake godine održava u listopadu u Čakovcu i Sisku.

Opširnije...

Seminar-radionica "Jednostavno knjigovodstvo"

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture održan je seminar Poslovanje neprofitnih organizacija-jednostavno knjigovodstvo 16. ožujka 2019. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog sabora kulture u Zagrebu. 

 

Opširnije...

Preminuo je gospodin Andrija Tomašek

 

Danas, 1. veljače 2019. u 11 sati preminuo je istaknuti muzikolog i dugogodišnji suradnik Hrvatskog sabora kulture gospodin Andrija Tomašek.

 

Opširnije...

PREMINULA ČLANICA HSK-A JAGODA LASIĆ

Hrvatski sabora kulture u ime svog cjelokupnog članstva izražava duboku sućut obitelji i prijateljima povodom smrti svoje istaknute i nagrađivane članice te slikarice, gospođe Jagode Lasić, a koja je svojim djelovanjem i entuzijazmom ostavila neizbrisiv trag u sjećanjima svih kolega.

Opširnije...

Natječaj za izbor glavnog urednika Monografije HSK-a

 

REZULTATI NATJEČAJA

za izbor glavnog urednika Monografije Hrvatski sabor kulture 1948.-2018.

 

Opširnije...

PRAVILA MANIFESTACIJA HSK U 2019.

Objavili smo Pravila za manifestacije od državnog značaja u organizaciji HSK-a koje će biti organizirane u 2019. godini.

Prijavnice i ostale informacije o pojedinačnim manifestacijama pronađite na stranicama pojedinih djelatnosti ili nas kontaktirajte putem telefona ili e-maila  

Pripremite se na vrijeme za selekciju i izborite pravo sudjelovanja!

Opširnije...

Radionica izrade Web stranice na MHK-u u Rijeci

 

U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, održana je radionica „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ u Rijeci.

 

Opširnije...

Brzo i jednostavno do Web stranice na Mreži hrv. kulture

Hrvatski sabor kulture poziva Vas na prvu radionicu na temu „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ koja je namijenjena svima Vama koji ste zainteresirani za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture.

Opširnije...

Mreža predstavljena na radionici Ministarstva kulture RH

9. listopada u Muzeju Mimara održana je orijentacijska radionica za potencijalne buduće prijavitelje na Javni poziv za programe koji potiču razvoj publike u kulturi na kojoj je predstavljena Mreža hrvatske kulture kao primjer dobre prakse.

Opširnije...

Postanite dio Mreže hrvatske kulture

S veseljem Vas pozdravljamo i obavještavamo o pokretanju inovativne i dosad neviđene Internet platforme Mreže hrvatske kulture.

Opširnije...