Kazalištarci POU-a Vrbovec o 57. FHKA-u

Hvala Vam na fotografijama, ali i cjelokupnom angažmanu na Festivalu koji je održan besprijekorno. Boraveći u Pazinu i Vodicama i aktivno preteći rad drugih zaljubljenika u kazalište, otvorio nam se posve novi svijet prepun kreativnih mogućnosti i umjetničkih izazova koje ćemo s veseljem prihvatiti.
Nadamo se novim druženjima. 


Kazališna amaterska družina POU-a Vrbovec i
Sanja Prijatelj, prof., ravnateljica POU-a Vrbovec

Opširnije...

Teatar Gaudeamus i Centar KNAP o 57. FHKA-u

Zahvaljujemo na odličnoj organizaciji i brizi za sudionike 57. FHKA. Svi članovi naše grupe Teatar Gaudeamus puni su hvale za djelatnike Kulturnog centra Vodice kao i za ukupno poticajno ozračje koje je pratilo ovaj festival.
Hrvatskom saboru kulture i Kulturnom centru Vodice srdačno čestitamo na uspješno održanom festivalu.

Centar KNAP
Ravnateljica Anja Planinčić, mag. Art

Opširnije...

Seminar u Donjem Miholjcu

Velika hvala svim polaznicima seminara "Narodna baština Baranje" u Donjem Miholjcu,gosp.Krunoslav Šokac prof. I gosp. Valentina Dačnik prof. I stručnoj suradnici Hrvatskog sabora kulture.Ovolikim brojem polaznika pokazujemo koliko je bitna edukacija voditelja folklora.Nadam se ponovnom susretu u našem gradu,te nastavak ovakve prekrasne suradnje!

predsjednica KUD-a "Matija Gubec" Donji Miholjac

Opširnije...

O Seminaru bunjevačkog stvaralaštva, Tavankut 2016.

Izuzetno mi je drago što sam sudjelovao na seminaru u Tavankutu i zahvaljujem Vam što ste nam to omogućili.
Seminar je izuzetno kvalitetno i besprijekorno organiziran i preporučamo se i za druge slične aktivnosti.

Udruga Zdenčina 1562
Predsjednik Janko Šimanović

Opširnije...

Kazališna grupa V. C. Emina o 56. FHKA-u

Veliko HVALA mladoj momčadi Hrvatskoga sabora kulture u ime ansambla KG Viktora Cara Emina. Zadovoljni smo odličnim uvjetima i izvedbom naše predstave, dapače i nominacijom naše Damirke Vuković na 56. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera.

Siniša Posarić, vr.

Opširnije...

Razglednica 5

Objavljeni post o Razglednici 5 ilustratorice gospođe Goge Pavlek pronađite na linku http://craftomoto.com/hsk-razglednica-5/

Opširnije...

Štefanija Ludvig o Razglednici 5

Razglednica 5 bila je vrhunski vješto organizirana priredba s amaterima od kojih su neki po svojim nastupima bili toliko kvalitetni da se u potpunosti mogu mjeriti s profesionalcima, a najviše me impresionirala puhačka ekipa iz Špičkovine svojim superiornim izvedbama.

Opširnije...

Dojmovi pjevačkog zbora "Cantus ante omnia" s Razglednice 5

Poštovani,


zahvaljujem i srdačno čestitam na sjajnoj organizaciji Razglednice 5!
Bila nam je čast i zadovoljstvo sudjelovati na svečanom koncertu i surađivati s tako sjajnom, stručnom i ljubaznom ekipom poput Vas!

Do neke sljedeće prigode,
srdačan pozdrav!
Snežana Ponoš i Cantus ante omnia

Opširnije...

Razglednica 5, 10.4.2016.

U Sisku, 11.travnja 2016.

Poštovani, 

U ime ansambla Lipe od srca zahvaljujem svim djelatnicima i suradnicima Hrvatskog sabora kulture koji su nam omogućili da pred brojnom publikom izvedemo svoj kratki program u sklopu programa Razglednica 5.

Opširnije...

Osvrt na održani seminar Dražena Varge u Zaboku

Poštovani, 

sudjelovala sam na Početničkom seminaru za voditelje tamburaških sastava i orkestara koji se održao u Zaboku 2. i 3. travnja ove godine. Ovom prilikom bih se htjela osvrnuti na održani seminar i obratiti pozornost na važnost održavanja takvih seminara.

Opširnije...