Svjetski dan plesa 29.4.2009.

"...ovaj vrlo poseban dan posvećen je jeziku koji svatko na ovome svijetu može govoriti, prirođenom jeziku naših tijela i duša..."

Opširnije...

Odbor kolegija i Stručni savjet

Opširnije...

19. Susret hrvatskih plesnih ansambala

19. Susret hrvatskih plesnih ansambala održao se u Karlovcu, 29. i 30. studenoga 2008.godine.

Opširnije...

Seminar 2008., Karlovac

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Zajednice AKUU Karlovačke županije održan je dvodnevni seminar, 28. i 29. studenoga 2008., pod nazivom „Teorija i praksa suvremenog plesnog odgoja“. Program se  odvijao u dvorani Plesnog centra „Studio 23“ u Banjavčićevoj ulici u Karlovcu. Prvenstveno je bio namijenjen voditeljima ali i plesačima koji se bave metodikom plesnog odgoja.

Opširnije...

Svjetski dan plesa 29.4.2008.

"Duh plesa nema boje, nema određeni oblik ili veličinu
On obuhvaća moć ujedinjenja, snage,
I ljepote koji se nalaze u nama."

Opširnije...

18. Susret hrvatskih plesnih ansambala

Hrvatski sabor kulture u suradnji sa Zajednicom amaterskih kulturno umjetničkih djelatnosti Karlovačke županije i Grada Karlovca organizirao je 18. Susret hrvatskih plesnih ansambala. Susret se održao 10. i 11. studenog 2007. godine u Karlovcu u Domu hrvatske vojske. 

 

Opširnije...

Svjetski dan plesa 29.4.2007.

"Ples je svjetski jezik, ambasador mirotvornog svijeta, ravnopravnosti, tolerancije i suosjećanja. Ples nas uči osjećajnosti, osviještenosti i čini pozornima na trenutačnost."

Opširnije...

17. Susret hrvatskih plesnih ansambala

Hrvatski sabor kulture u suradnji sa Zajednicom amaterskih kulturno umjetničkih djelatnosti Karlovačke županije i Grada Karlovca organizirao je 17. Susret hrvatskih plesnih ansambala koji se održao 25. i 26. studenog 2006. godine u Karlovcu u dvorani Zorin doma. 

 

Opširnije...

Svjetski dan plesa 29.4.2006.

"Ples ne zahtijeva ni pero ni kist.
Jedino neophodno sredstvo ljudsko je tijelo.
Tko zna plesati zna hodati."

Opširnije...

16. Susret hrvatskih plesnih ansambala

Uz potporu Ministarstva kulture i grada Siska i u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Doma kulture “Kristalna kocka vedrine” u Sisku je 3. i 4. prosinca 2005. održan 16. Susret hrvatskih plesnih ansambala.

Opširnije...