Uspjeh hrvatskih zborova na festivalu u Španjolskoj!

 

Na međunarodnom natjecanju zborova, koje se od 17. do 21. listopada održavalo u Calelli pored Barcelone, dva zlatna odličja osvojio je Gradski zbor "Brodosplit", dok je zbor "Chorus Carolostadien" iz Karlovca nagrađen s dva srebra!

 

Opširnije...

Seminar za dirigente zborova i malih vokalnih sastava

Seminar u organizaciji Hrvatskog sabora kulture održat će se 11. i 12 svibnja 2012. u Karlovcu, u prostorijama Doma Hrvatske vojske Zrinski (Marina Držića 4) i u Gradskom kazalištu „Zorin dom“ (Domobranska ulica 1).

Seminar će se ostvariti u suradnji s mješovitim zborom Chorus Carolostadien, a vodit će ga slovenski zborovođa i dirigent Sebastjan Vrhovnik.

Opširnije...

Ars Choralis 2012.

2. međunarodni umjetničko-znanstveni simpozij o zborskoj umjetnosti, pjevanju i glasu održava se u Zagrebu, od 12. do 14. travnja 2012., u organizaciji Hrvatske udruge zborovođa, Međunarodnog zborskog instituta.  

Opširnije...

18. Smotra pjevačkih zborova Krapinsko-zagorske županije

18. smotra pjevačkih zborova Krapinsko-zagorske županije održat će se 17. lipnja u 17 sati u Osnovnoj školi u Zaboku.

 

Opširnije...

35. susreti zagrebačkih glazbenih amatera

Susreti zagrebačkih glazbenih amatera u organizaciji Zagrebačkog glazbenog podija Centra za kulturu Trešnjevka najmasovnija su glazbena manifestacija koja se održava već 35. godinu i svake godine okuplja više od 120 ansambala s područja Grada Zagreba u kojima je aktivno više od 3000 pjevača i svirača amatera.

Opširnije...

Županijska smotra Koprivničko-križevačke županije

8. Županijska smotra pjevačkih zborova i 9. Županijska smotra malih vokalnih sastava Koprivničko-križevačke županije održat će se 9. lipnja 2012. u Koprivnici.

Opširnije...

Županijska smotra Karlovačke županije

Županijska smotra pjevačkih zborova i malih vokalnih sastava Karlovačke županije održat će 27.05.2012. u 19 sati u Gradskom kazalištu "Zorin dom".

Opširnije...

Ususret 45. Susretu hrvatskih pjevačkih zborova u Novigradu

Jubilarni 45. Susret hrvatskih pjevačkih zborova održat će se 20. i 21. listopada u Novigradu!
Pozivamo zborove da se prijave

Opširnije...

44. susret hrvatskih pjevačkih zborova

44. Susret hrvatskih pjevačkih zborova održao se 22. i 23. listopada 2011. godine već tradicionalno u Novigradu - Cittanova u organizaciji Hrvatskog sabora kulture pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.  

 

Opširnije...