Poziv na 13. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

13. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava 29. listopada 2016. ponovno će okupiti najuspješnije vokalne sastave iz četiri kategorije, s više od 300 sudionika.

Izborite i vi svoj nastup na Susretu nastupom na županijskim smotrama koje će biti održane tijekom travnja, svibnja i lipnja 2016.

U prilogu pronađite Pravila i Prijavnicu za Susret.

 

Opširnije...

12. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava u Bjelovaru

12. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava ove će godine biti održan u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske dana 7. i 8. studenog u Domu kulture u Bjelovaru, a okupit će više od 250 pjevača, članova ukupno 18 malih vokalnih sastava, koji su svoj nastup izborili županijskim smotrama tijekom 2015. godine.

Sastavi nastupaju unutar četiri kategorije: klasična glazba, slobodni stilovi i žanrovi, izvorna pučka glazba te folklorni mali vokalni sastavi i komorni zborovi. 

Opširnije...

Produljen rok prijave za smotru Grada Zagreba

Obavještavamo vas kako je produljen rok prijave pjevačkih zborova i malih vokalnih sastava Grada Zagreba za županijsku smotru. Prijavnice primamo do kraja OŽUJKA 2015.

Za više informacija, kontaktirajte nas mailom ili telefonom na: glazba@hrsk.hr01/4621-737.

 

 

Opširnije...

Poziv na 12. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

U studenom 2015., bit će održan 12. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava na kojem očekujemo više od 20 sastava iz cijele Hrvatske, s više od 300 sudionika.

Izborite i vi svoj nastup na Susretu nastupom na županijskim smotrama koje će biti održane tijekom travnja, svibnja i lipnja 2015.

U prilogu pronađite Pravila i Prijavnicu za Susret.

 

Opširnije...

Održan 11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a u suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture i Hrvatskog društva skladatelja-ZAMP, te Hrvatskog pjevačkog društva „Slavulj“ iz Petrinje i Zajednice amaterskih kulturno umjetničkih udruga Županije krapinsko-zagorske.

Opširnije...

Objavljujemo sudionike 11. Susreta malih vokalnih sastava

Na 11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava ove se godine plasiralo ukupno 19 malih vokalnih sastava u 4 programske kategorije. Novost ovogodišnjeg Susreta jest proširenje programa na dva festivalska dana i dvije pozornice u različitim gradovima; Petrinjii Zaboku.

Prvi dio Susreta za sastave u kategorijama KLASIČNE GLAZBE i SLOBODNIH STILOVA I ŽANROVA bit će održan 8. studenog 2014. u Petrinji, dok će se sastavi IZVORNE PUČKE GLAZBE, FOLKLORNI MALI VOKALNI SASTAVI i KOMORNI ZBOROVI susresti Zaboku 9. studenog 2014.

Opširnije...

Objavljujemo sudionike 10. susreta malih vokalnih sastava

Jubilarni 10. susret hrvatskih malih vokalnih sastava koji se održava 26. listopada ove godine u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini obuhvatit će čak 23 sastava iz 12 hrvatskih županija.

Opširnije...

Poziv na seminare za dirigente zborova i malih vok.sastava

DIRIGENTI I PJEVAČI vrijeme je za proljetno druženje na SEMINARU ZA DIRIGENTE ZBOROVA I MALIH VOKALNIH SASTAVA koji će ove godine voditi docent na odsjeku za dirigiranje Muzičke akademije u Zagrebu TOMISLAV FAČINI

Opširnije...

Prijave za 10. susret hrvatskih malih vokalnih sastava

Objavljena su nova pravila Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava, koji se ove godine, u svom jubilarnom 10. izdanju vraća u Krapinsko-zagorsku županiju!

Pozivamo sve da se prijave za nastup na županijskim smotrama i izbore nastup na 10. susretu! 

Opširnije...

Petrinja domaćin 9. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

9. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održat će se 6. listopada 2012. u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta-Hrvatski domPetrinja, s početkom u 15:30 sati.

Opširnije...