Održan 11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a u suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture i Hrvatskog društva skladatelja-ZAMP, te Hrvatskog pjevačkog društva „Slavulj“ iz Petrinje i Zajednice amaterskih kulturno umjetničkih udruga Županije krapinsko-zagorske.

Opširnije...

Objavljujemo sudionike 11. Susreta malih vokalnih sastava

Na 11. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava ove se godine plasiralo ukupno 19 malih vokalnih sastava u 4 programske kategorije. Novost ovogodišnjeg Susreta jest proširenje programa na dva festivalska dana i dvije pozornice u različitim gradovima; Petrinjii Zaboku.

Prvi dio Susreta za sastave u kategorijama KLASIČNE GLAZBE i SLOBODNIH STILOVA I ŽANROVA bit će održan 8. studenog 2014. u Petrinji, dok će se sastavi IZVORNE PUČKE GLAZBE, FOLKLORNI MALI VOKALNI SASTAVI i KOMORNI ZBOROVI susresti Zaboku 9. studenog 2014.

Opširnije...

Objavljujemo sudionike 10. susreta malih vokalnih sastava

Jubilarni 10. susret hrvatskih malih vokalnih sastava koji se održava 26. listopada ove godine u Festivalskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Krapini obuhvatit će čak 23 sastava iz 12 hrvatskih županija.

Opširnije...

Poziv na seminare za dirigente zborova i malih vok.sastava

DIRIGENTI I PJEVAČI vrijeme je za proljetno druženje na SEMINARU ZA DIRIGENTE ZBOROVA I MALIH VOKALNIH SASTAVA koji će ove godine voditi docent na odsjeku za dirigiranje Muzičke akademije u Zagrebu TOMISLAV FAČINI

Opširnije...

Prijave za 10. susret hrvatskih malih vokalnih sastava

Objavljena su nova pravila Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava, koji se ove godine, u svom jubilarnom 10. izdanju vraća u Krapinsko-zagorsku županiju!

Pozivamo sve da se prijave za nastup na županijskim smotrama i izbore nastup na 10. susretu! 

Opširnije...

Petrinja domaćin 9. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

9. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava održat će se 6. listopada 2012. u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta-Hrvatski domPetrinja, s početkom u 15:30 sati.

Opširnije...

10. Smotra malih vok. sastava Krapinsko-zagorske županije

10. smotra  malih vokalnih sastava Krapinsko-zagorske županije održat će se 03. lipnja u Osnovnoj školi, Đurmanec.

 

Opširnije...

5. Smotra malih vok. sastava Sisačko-moslavačke županije

Hrvatski sabor kulture i VIA „Lipe“ vas pozivaju na 5. županijsku smotru malih vokalnih sastava 26. svibnja 2012. godine u koncertnoj dvorani Glazbene škole Frana Lhotke u Sisku. 

Opširnije...

9. Susret malih vokalnih sastava

Ususret 9. Susretu malih vokalnih sastava, HSK je objavio PRAVILA Susreta!

Opširnije...

Održan 8. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava

Već tradicionalno u Mariji Bistrici, 5. studenoga 2011., u Kino dvorani, održao se 8. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava.

Nakon iscrpne selekcije u 11 hrvatskih županija koja se odvila tijekom 2011. godine, pravo nastupa na 8. Susretu osvojilo je čak 20 malih vokalnih sastava s ukupno više od 300 izvođača i to u kategorijama klasične glazbe, izvorne pučke glazbe, folklornih zborova i suvremenog višeglasja.

Opširnije...