Seminar pod vodstvom Dražena i Petra Varge u Vukovaru

SEMINAR ZA VODITELJE I ČLANOVE TAMBURAŠKIH ORKESTARA I SASTAVA održan je u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a  u suradnji s tamburašima HKGD-a “DUNAV“ Vukovar dana 10. i 11. ožujka 2018. u Vukovaru.

Opširnije...

25. Susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava

Opširnije...

24. Susret tamburaša, 4. i 5. 11. 2017.

U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, suorganizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Zagrebačke županije, Grada Dugog Sela, KUD-a „Preporod“ i HDS ZAMP-a, u Dvorani „Preporod“ u Dugom Selu 4. i 5. studenoga 2017. održan je 24. susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava.

Opširnije...

Seminar Dražena i Petra Varge održan u Zagrebu

SEMINAR ZA VODITELJE I ČLANOVE TAMBURAŠKIH ORKESTARA I SASTAVA održan je pod vodstvom Dražena Varge i asistenta Petra Varge u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, dana 25.-26.3.2017. u Zagrebu

Prvi dio Seminara (25.3.2017.) održan je u prostorijama Osnovne škole Šestine (Adresa: Podrebernica 13, 10 000 Zagreb) u suradnji s učenicima Osnovne škole Šestine, dok je drugi dio Seminara održan u prostorijama Hrvatskog sabora kulture (Adresa: Ulica Kralja Zvonimira 17) u suradnji s tamburaškom sekcijom KUD-a „Klas“ iz Podsuseda.

Opširnije...

23. susret tamburaških orkestara i sastava, 5.-6.11.2016.

 U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, suorganizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Zagrebačke županije, Grada Dugog Sela, KUD-a „Preporod“ i HDS ZAMP-a, u Dvorani „Preporod“ u Dugom Selu 5. i 6. studenoga 2016. održan je 23. susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava.
              

Opširnije...

POČETNIČKI SEMINAR ZA VODITELJE TAMBURAŠKIH ORKESTARA

Pozivamo Vas na POČETNIČKI SEMINAR ZA VODITELJE I ČLANOVE TAMBURAŠKIH ORKESTARA I SASTAVA koji će biti održan u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, 2. i 3. 4. 2016. u Zaboku u prostorijama Osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku (Adresa: Đački put 1, Zabok).

Seminar će voditi iskusni i nagrađivani pedagog Dražen Varga uz asistenta Petra Vargu, a u suradnji s dva dječja demonstracijska tamburaška orkestra: Tamburaškim orkestrom KUD-a Klas iz Podsuseda i Tamburaškim orkestrom Osnovne glazbene škole „Ksaver Šandor Gjalski“ iz Zaboka.

Opširnije...

22. susret tamburaških orkestara i sastava

       U organizaciji Hrvatskog sabora kulture, suorganizaciji Zajednice kulturno umjetničkih udruga Zagrebačke županije, Grada Dugog Sela, KUD-a „Preporod“ i HDS ZAMP-a, u Dvorani „Preporod“ u Dugom Selu 3. i 4. listopada 2015. održan je 22. susret hrvatskih tamburaških orkestara i sastava.

Opširnije...

Seminar za voditelje i članove KUD-ova

Pozivamo Vas na besplatan seminar za voditelje i članove kulturno umjetničkih udruga u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, koji će biti održan dana 18. i 19. 4. 2015. u Slavonskom Brodu, pod vodstvom Mihaela Ferića i Nikole Novosela.

Opširnije...

Produljen rok prijave za smotru Grada Zagreba

Obavještavamo vas kako je produljen rok prijave tamburaških orkestara i sastava Grada Zagreba za Smotru. Prijavnice primamo do kraja OŽUJKA 2015.

Za više informacija, kontaktirajte nas mailom ili telefonom na: tajnik@hrsk.hr, 01/4556-885.

 

 

Opširnije...

Seminar za tamburaše i voditelje tamb. orkestara i sastava

Hrvatski sabor kulture i Zajednica amaterskih kulturno-umjetničkih djelatnosti Karlovačke županije pozivaju Vas na Seminar za tamburaše i voditelje tamburaških orkestara i sastava koji će, pod pokroviteljstvom Karlovačke županije biti održan 6. i 7. prosinca 2014. godine u prostorijama Kulturnog centra Draganić, na adresi: Draganići 6, 47201 Draganić.

Seminar će biti održan u suradnji s tamburaškim orkestrom i sastavom KUD-a Sv. Juraj iz Draganića, pod vodstvom dirigenata Stjepana Fortune i Matije Fortune.

Opširnije...