IZLOŽBA 29. SUSRETA ZAVIČAJNIH LIKOVNIH STVARALACA

U četvrtak, 19. rujna 2013. u Staroj gradskoj vijećnici u Splitu svečano je otvorena IZLOŽBA 29. susreta zavičajnih likovnih stvaralaca Hrvatske u organizaciji Hrvatskog sabora kulture i Likovne udruge "Emanuel Vidović". Izložbu su prigodnim govorom otvorili Mirko Kovačević, stručni suradnik za kazališnu, književnu i likovnu kulturu u HSK-u, Eduard Belić, akad. slikar i kipar, član Prosudbenog povjerenstva Susreta i Maja Munivrana, pročelnica Službe za kulturu i umjetnost Grada Splita.

Opširnije...

32. susret hrvatskih zavičajnih književnika

I ove je godine Hrvatski sabor kulture, u prigodi 65. obljetnice djelovanja, uz potporu Ministarstva kulture RH priredio 32. susret hrvatskih zavičajnih književnika koji je održan u Zagrebu 29. lipnja s početkom u 11:30 sati u velikoj dvorani Hrvatskog sabora kulture. Pogledajte koji su autori svojim radovima izborili sudjelovanje na ovogodišnjem Susretu i kome su pripale plakete i pohvalnice HSK-a.

Opširnije...

31. susret hrvatskih pisaca, Križevci, 29.9.2012.

Hrvatski sabor kulture, kao organizator, i Zajednica KUU Koprivničko-križevačke županije, kao suorganizator, priređuju 29. rujna 2012. u Križevcima 31. susret hrvatskih zavičajnih književnika.

Opširnije...

28. susret likovnih stvaralaca, Križevci, 20.-29.9.2012.

Opširnije...

Tiskan zbornik književnih i likovnih radova 2008.-2011.

U izdanju Hrvatskog sabora kulture, tiskan je Zbornik književnih i likovnih radova 28., 29. i 30. književnog te 24., 25., 26. i 27. likovnog susreta.

Opširnije...

Zbornik radova hrvatskih neprofesionalnih stvaralaca

Od naklade Zbornika književnih i likovnih radova hrvatskih neprofesionalnih stvaralaca, tiskanog 2007. godine, ostalo je stotinjak primjeraka koje zainteresirani stvaratelji ili čitatelji mogu kupiti u Hrvatskom saboru kulture.

Opširnije...

30. susret hrvatskih neprofesionalnih pisaca, Križevci

U Križevcima je 1. listopada 2011. u dvorani Hrvatskoga doma, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH i Grada Križevaca, održan jubilarni 30. SUSRET HRVATSKIH NEPROFESIONALNIH PISACA u organizaciji Hrvatskoga sabora kulture i suorganizaciji Zajednice Kulturno umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije.

Opširnije...

27. susret neprofesionalnih likovnih stvaralaca Hrvatske

Hrvatski sabor kulture u suradnji sa Zajednicom kulturno umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije i Likovnom galerijom Gradskog muzeja Križevci priredio je od 22. rujna do 1. listopada 2011. u križevačkoj Likovnoj galeriji IZLOŽBU ODABRANIH LIKOVNIH RADOVA NA 27. SUSRET HRVATSKIH NEPROFESIONALNIH LIKOVNIH STVARALACA. Pokrovitelji su bili Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Grad Križevci,  a medijski pokrovitelj Radio Križevci.

Opširnije...