Brzo i jednostavno do Web stranice na Mreži hrv. kulture

Hrvatski sabor kulture poziva Vas na prvu radionicu na temu „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ koja je namijenjena svima Vama koji ste zainteresirani za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture.

Radionica će se održati 23. studenog 2018. u 17 sati u Dvorani Hrvatskog sabora kulture na adresi: Ulica kralja Zvonimira 17, Zagreb, treći kat.

 Cilj radionice je educirati polaznike radionice i pokazati im kako što jednostavnije izraditi vlastitu web stranicu na Mreži i kako koristiti sve njene mogućnosti. Postanite dio jedinstvene Mreže hrvatske kulture, doprinesite raznolikosti kulturne ponude, brzo i jednostavno stvarajte objave, najavljujte svoja događanja, podijelite ih sa svima i sudjelujte u izradi jedinstvenog Kalendara kulturnih aktivnosti na razini Republike Hrvatske, a sve to potpuno besplatno.

 Na radionici ćemo prikazati postupak izrade web stranice u nekoliko različitih varijanta, izrade postova (vijesti i blogova) te izrade najava. Preporuka je da sudionici ponesu svoja prijenosna računala kako bi na njima u toku radionice izrađivali vlastite web stranice te tako ovu radionicu učinili još efikasnijom.

 Sve zaineresirane molimo da se za radionicu prijave popunjenim prijavnicama zaključno do 21. studenog 2018.  putem e-maila na: tomislav.krizanec@hrsk.hr, kako bi mogli osigurati tehničke uvijete za održavanje iste.

Prijavnicu možete preuzeti ispod.