Radionica izrade Web stranice na MHK-u u Rijeci

 

U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, održana je radionica „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ u Rijeci.

 

 

17. prosinca 2018. godine u organizaciji Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture održana je radionica na temu "Brzo i jednostavno do Web stranica na Mreži hrvatske kulture" u Gradskoj vijećnici grada Rijeke. 

S početkom u 17 sati započela je druga sjednica Skupštine Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko goranske županije nakon koje je uslijedila Radionica. Na radionici je prisustvovalo 15-ak sudionika. Tijek radionice obuhvatio je predstavljanje Mreža hrvatske kulture, prijavljivanje na istu, cjelokupni postupak izrade Web stranice u nekoliko različitih varijanta, izradu postova (vijesti i blogova) te izradu najava.

Radionica je sveukupno trajala dva sata, nakon koje su sudionici dobili priliku pojedinačnih konzultacija s voditeljem radionice.