Pravila manifestacija HSK-a u 2020.

 

Poštovani,

na ovoj stranici možete pronaći pravila manifestacija (uključujući prateće prijavnice) Hrvatskog sabora kulture za 2020. godinu, usvojena na 14. sjednici Upravnog odbora HSK-a, održanoj 20. prosinca 2019., a na temelju prijedloga stručnih savjeta i stručne službe Hrvatskog sabora kulture. Pravila Susreta hrvatskih puhačkih orkestara objavljena su već 8. kolovoza 2019., a možete ih pronaći putem poveznice https://bit.ly/37mNQIE.

 

Na istoj možete pronaći i aktualizirani Obrazac obavijesti o održavanju županijskih smotri kojim ih organizatori prijavljuju HSK-u za selekciju. Najavu termina održavanja smotre potrebno je objaviti i u glavnom izborniku „Kalendar najava“ digitalne platforme Mreža hrvatske kulture (www.mreza.hr). Prethodno je potrebno registrirati se na Mrežu hrvatske kulture, odnosno dobiti podatke za login, potom otići na njen glavni izbornik Kalendar najava, kliknuti NAJAVI (DODAJ) NOVI DOGAĐAJ, unijeti prethodno dobivene podatke za login i tražene podatke u formular za prijavu smotre te na kraju odabrati KREIRAJ NOVI DOGAĐAJ. Ukoliko je objava termina smotre uspješno realizirana, bit će prikazana u glavnom izborniku Mreže hrvatske kulture-Kalendar najava.

Uz pravila i prijavnicu za 60. Festival hrvatskih kazališnih amatera možete pronaći i prateću okružnicu, odnosno POZIV za jubilarni 60. Festival hrvatskih kazališnih amatera (60. FHKA) koji će biti održan u Vodicama, od 22. do 24. svibnja te od 29. do 31. svibnja 2020. godine. Rok za prijavu za 60. FHKA je 31. siječnja 2020. godine.

Zahvaljujemo se na suradnji i prijavi na manifestacije HSK-a.

Hrvatski sabor kulture želi Vam sretnu i uspješnu 2020. godinu.