Novo vodstvo Zajednice amaterskih kazališta SD županije

Zajednica amaterskih kazališta Splitsko-dalmatinske županije izabrala novo rukovodstvo!

Na Skupštini Zajednice amaterskih kazališta Splitsko-dalmatinske županije održanoj 28. listopada 2017. u Trilju odabrano je novo vodstvo Zajednice.

Za novog predsjednika jednoglasno je izabran Božidar Borovac iz KUU "Mosor", Gata, a za zamjenika predsjednika izabran je Marijan Grbavac iz Dramske udruge Proložac.

Novi Upravni odbor čine: Kazimir Tomašević, Sinjsko pučko kazaliste, Petar Buljevic CZK Mali Princ, Omiš i  Lili Olga Vladić, AK Moreta Kaštel Stari.

U novom Nadzornom  odboru su: Katarina Šipić,  DU Most, Trilj, Ljiljana Garbati AK Karol Vojtila, Kastel Štafilić i Tatjana Katić,  Sinjsko pučko kazalište.

U ugodnoj atmosferi dogovarani su novi projekti za još bolji i uspješniji rad Zajednice.
Dramska udruga "Most" iz Trilja pokazala se kao izvrstan domaćin i organizator županijskih smotri i natjecanja kazališnih amatera te će suradnju i dobre odnose nastaviti i dalje.

Hrvatski sabor kulture zahvaljuje gđi Nadi Lapić na ugodnoj suradnji i uspješnom vodstvu Zajednice tijekom protekle 4 godine, a novom vodstvu želimo puno uspjeha u daljnjem radu i radujemo se novim suradnjama.