Radionica izrade Web stranice na MHK-u u Rijeci

U organizaciji novoosnovane Zajednice kulturno-umjetničkih udruga Primorsko-goranske županije i suorganizaciji Hrvatskog sabora kulture, pozivamo Vas na radionicu „Brzo i jednostavno do web stranice na Mreži hrvatske kulture“ koja je namijenjena svima Vama zainteresiranima za izradu vlastite web stranice na Mreži hrvatske kulture. 

Radionica će biti održana 17. prosinca 2018. u 18:30 u Gradskoj vijećnici na adresi: Korzo 16, Rijeka. 

Cilj radionice je educirati polaznike i pokazati im kako što jednostavnije izraditi vlastitu web stranicu na Mreži i kako koristiti sve njene mogućnosti. Postanite dio jedinstvene Mreže hrvatske kulture, doprinesite raznolikosti kulturne ponude, brzo i jednostavno stvarajte objave, najavljujte svoja događanja, podijelite ih sa svima i sudjelujte u izradi jedinstvenog Kalendara kulturnih aktivnosti na razini Republike Hrvatske, a sve to potpuno besplatno.

Na radionici ćemo prikazati postupak izrade web stranice u nekoliko različitih varijanta, izrade postova (vijesti i blogova) te izrade najava. Preporuka je da sudionici ponesu svoja prijenosna računala kako bi na njima u toku radionice izrađivali vlastite web stranice te tako ovu radionicu učinili još efikasnijom. 

 Sve zaineresirane molimo da se za radionicu prijave popunjenim prijavnicama zaključno do 14. prosinca 2018.  putem adrese elektroničke pošte: tomislav.krizanec@hrsk.hr, kako bismo mogli osigurati tehničke uvijete za održavanje iste. 

Prijavnicu možete preuzeti ispod.