Ana Narandžić o Razglednici 7

Poštovani HSK, 
sada, kada su se dojmovi slegli a ja prizemljila, upućujem zahvalnost svima vama koji ste na bilo koji način sudjelovali u događaju Razglednica 7. Hvala svim djelatnicima Hrvatskog sabora kulture koji stvaraju prilike i pomažu nama amaterima i entuzijastima, da dignemo tešku i nepropusnu foliju s našeg rada i razotkrijemo se svim dobronamjernim znatiželjnicima. Hvala što ste učinili da Razglednica 7 za mene osobno bude bajkovit događaj. I više od toga, da bude događaj mog života. Posebna zahvala... 

Posebna zahvala gđi Martini Brumen koja je u svakom, i nemogućem, trenutku za komunikaciju i razgovor, imala strpljenja za mene i moja nesnalaženja i učinila  sve da moje predstavljanje i predstavljenje mojih uradaka prođe u najboljem svjetlu.

Hvala režiseru Mariju Kovaču na koncepciji kojom je nama sudionicima dao priliku da kroz video uradak budemo ono što jesmo. Da budemo mi.

Svi poticaji s vaše strane pomažu da već danas započne moje sutra. 
A sutra? Što? «Sutra će opet sve biti isto».  Ili možda ipak neće? Usudim se sanjati nešto drugačije sutra s likovima iz moje drame na nekoj od pozornica. Sigurna sam da će te i vi sanjati sa mnom to drugačije sutra! Hvala vam!

Ana Narandžić