Poziv na 15. požeški Plesokaz

Umjetnička organizacija Plesna radionica Ilijane Lončar nastavlja tradiciju okupljanja i druženja plesača iz  Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Srbije u sklopu već tradicionalnog projekta “POŽEŠKI PLESOKAZ” – međunarodni festival plesa  koji će se predstaviti u jubilarnom petnaestom izdanju. Iako je i ova godina izuzetno teška, nadamo se i dalje  potpori Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Požege, Požeško – slavonske županije, Turističke zajednice Grada Požege i Požeško – slavonske županije. 

Očekuje se nastup plesnih grupa iz preko 20 hrvatskih i inozemnih gradova. Nadamo se i ove godine gostima iz susjednih nam država kao i novim gostima koji još nisu bili u Požegi.

Program će se održati u dvije tematske večeri:

VEČER SUVREMENOG PLESA I KLASIČNOG BALETA

27. veljače 2016.(subota) u 19 sati u Gradskom kazalištu Požega, Trg Svetog Trojstva 20

VEČER SHOW, STEP, JAZZ, HIP HOP, BREAK I STREET PLESA

28. veljače 2016. (nedjelja) u 19 sati u Gradskom kazalištu Požega, Trg Svetog Trojstva 20


KOTIZACIJA: 70,00 kn. po osobi (upute za plaćanje kotizacije slijede nakon zaprimljenih prijava)

Organizator neće moći snositi troškove noćenja, ali može pomoći u rezervaciji istog zato molimo što prije javite broj osoba za noćenje (cijena noćenja za goste Plesokaza je 100,00 kn. po osobi).

SATNICA:

U jutarnjim satima (10:00 – 11:00 i 11:00 – 12:00) bit će organizirane besplatne plesne radionice „Happy to meet“ uz stručno vodstvo kao mogućnost kolektivnog zagrijavanja plesača u subotu i nedjelju  (detalji nakon prijava).

Svi sudionici imat će osiguran topli obrok u hotelskom restoranu prema unaprijed utvrđenom rasporedu. Generalna proba održat će se prema točno određenom rasporedu kojeg ću Vam javiti naknadno po prijemu svih prijava.

Prije samog nastupa gostiju Plesokaza uživat ćemo u profesionalnoj plesnoj predstavi renomiranih plesnih umjetnika Ognjena Vučinića i Aleksandre Mišić nagrađivanih Nagradama hrvatskog glumišta za plesna ostvarenja.

Nakon cjelokupnog programa zabavit ćemo se na terasi Kazališne kavane uz DJ – a i zakusku.


Molim svoj dolazak načelno potvrdite što prije, a detaljnu prijavnicu (u prilogu) sa svim podacima i glazbom (mp3 format) pošaljite najkasnije do 15.1. 2016. 

Također Vas molim zbog nedostatnih garderobnih prostora ukoliko je moguće prijaviti koreografiju u kojoj pleše najviše 10 - 15 plesača kako bi se svi uspjeli smjestiti u kazalište.

Veličina pozornice je: širina 6,5 m – dubina 10 m.

Podatke možete dostaviti na : e-mail: ilijana.loncar.ples@gmail.com

                                                       ilijana.loncar@po.t-com.hr                                                 

                                             info: 098 884 057 (Ilijana),  

Pratite nas na facebook stranicama Požeški plesokaz i Plesna radionica Ilijane Lončar