Pravila Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava 2018

Dragi pjevači, nakon tri uspješna Susreta u Bjelovaru, 15. izdanje Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava bit će održano u gradu Sisku! U nastavku pronađite PRAVILA Susreta i dodatne informacije! 

15. Susret hrvatskih malih vokalnih sastava bit će održan u studenom 2018. godine, a okupit će najuspješnije hrvatske male vokalne sastave u kategorijama KLASIČNE GLAZBE, SLOBODNIH STILOVA I ŽANROVA, IZVORNE PUČKE GLAZBE i KATEGORIJI FOLKLORNIH MALIH VOKALNIH SASTAVA I KOMORNIH ZBOROVA. Sastavi svoj nastup na Susretu moraju izboriti selekcijom na županijskim i regionalnim smotrama, te iznimno samostalnim preslušavanjima.

Cilj 15. Susreta hrvatskih malih vokalnih sastava međusobno je upoznavanje, socijalna kohezija te prvenstveno razvijanje i njegovanje tradicionalnog oblika pjevanja u manjem sastavu, prikaz dostignuća i najvrjednijih ostvarenja amaterskog pjevanja u Republici Hrvatskoj, razvijanje kritičkog odnosa prema glazbenim vrijednostima, stimuliranje glazbenog stvaralaštva i amaterskog rada uopće te razvoj publike, stoga se prijavite za selekciju u okviru županijskih smotri i izborite svoj nastup na ovom festivalu od nacionalne važnosti.

Radujemo se Vašim prijavama i susretu u Sisku!

Na linku niže pronađite Pravila i prijavnicu za Susret!