PRAVILA KNJIŽEVNOG I LIKOVNOG SUSRETA 2018.

Dragi književni i likovni stvaratelji!
I u 2018. godini Hrvatski sabor kulture organizira Susret hrvatskih zavičajnih književnika i Susret likovnih stvaralaca. U nastavku pronađite PRAVILA Susreta i informacije o njihovom održavanju i natječajima koji im prethode.

 


37. SUSRET HRVATSKIH ZAVIČAJNIH KNJIŽEVNIKA bit će održan 30. lipnja 2018. u Zagrebu, a okupit će najuspješnije književne stvaratelje iz raznih krajeva Hrvatske, odabrane putem književnog natječaja Hrvatskog sabora kulture. U bogatom književnom programu najuspješnijim autorima bit će, kao i svake godine, dodijeljene plakete i pohvalnice HSK-a za književno stvaralaštvo. 

KNJIŽEVNI NATJEČAJ za 37. izdanje Susreta bit će objavljen u veljači 2018., a Pravila Susreta i natječaja možete preuzeti na dnu stranice (PRAVILA SUSRETA HRVATSKIH ZAVIČAJNIH KNJIŽEVNIKA).

Najbolji odabrani likovni stvaratelji u 2018. godini predstavit će svoje radove na IZLOŽBI I 34. SUSRETU LIKOVNIH STVARALACA. Izložba će biti postavljena od 27. rujna do 6. listopada 2018. u Likovnom salonu "Vladimir Becić" u Slavonskom Brodu, a u prigodi zatvaranja izložbe bit će održan spomenuti Susret. Likovni natječaj za izložbu i Susret bit će objavljen u lipnju 2018. Pravila Susreta i likovnog natječaja pronađite na dnu stranice (PRAVILA SUSRETA LIKOVNIH STVARALACA)

Radujemo se Vašim prijavama i novim susretima uz želje za uspješnu i kreativnu 2018. godinu!