54. Susret hrvatskih pjevačkih zborova održan u Varaždinu

54. izdanje Susreta hrvatskih pjevačkih zborova protekle je nedjelje, pred varaždinskom publikom okupilo 8 zborova iz Zagreba, Ivanca, Nedelišća, Pazina, Rijeke i Belišća s više od 200 pjevača

Opširnije...

Objavili smo Program 54. Susreta zborova

Nakon održanih smotri i samostalnih preslušavanja, odabrani su sudionici i sastavljen program 54. Susreta hrvatskih pjevačkih zborova koji će ove godine biti održan, po prvi puta u Varaždinu, gradu kojeg desetljećima krasi ljubav prema zborskoj glazbi.

Opširnije...

PRIJAVE ZA 54. SUSRET PJEVAČKIH ZBOROVA

54. SUSRET HRVATSKIH PJEVAČKIH ZBOROVA će ovisno o epidemiološkoj situaciji biti održan 7. 11. 2021. u Varaždinu.

Opširnije...

Objavili smo Pravila Susreta zborova 2021.

Unatoč teškim okolnostima za sve pjevače i zborove početkom 2021. godine, Hrvatski sabor kulture pripremio je Pravila 54. Susreta hrvatskih pjevačkih zborova kojeg ćemo, ovisno o situaciji održati u živo u Rovinju krajem rujna 2021.

Ovogodišni Susret ponovno smo namijenili revijalnim programima koje će zborovi moći oblikovati prema svojim mogućnostima! 

Novost Susreta mogućnost je prijave za selekciju pjevačkih udruga Hrvata izvan RH koji se biraju putem video selekcija.

Opširnije...

21. Festival Europa Cantat u Ljubljani

21. Festival Europa Cantat u Ljubljani bit će održan od 16. do 25. srpnja 2021. u Ljubljani.
Registracije za Festival otvorene su do 15. veljače 2021

Opširnije...

Uspješno održan ONLINE 53. Susret hrv. pjevačkih zborova

Zagreb, 26. siječnja - 53. Susret hrvatskih pjevačkih zborova održan je u online okruženju u subotu, 23. siječnja 2021. u 19 sati, a predstavio je osam pjevačkih zborova s više od 230 pjevača. Susret je održan pod pokroviteljstvom Istarske županije i materijalnu potporu Ministarstva kulture i medija RH te uz suorganizaciju Hrvatskog društva skladatelja i pomoć Hrvatskog državnog arhiva u Zagrebu.

Online 53. Susret hrvatskih pjevačkih zborova dostupan je za pregled na HSK TV-u te putem Facebook i Youtube kanala. 

Opširnije...

PRAVILA SUSRETA ZBOROVA 2020.

Dragi dirigenti i pjevači, pozivamo Vas da se pripremite za 53. Susret hrvatskih pjevačkih zborova dana

U nastavku pronađite PRAVILA i PRIJAVNICU za Susret! 

Opširnije...

Uspješno završio 52. Susret zborova u Rovinju!

52. izdanje Susreta hrvatskih pjevačkih zborova u bogatom dvodnevnom natjecateljsko-revijalnom programu okupilo je prošlog vikenda u Rovinju više od 500 pjevača i 13 zborova

Opširnije...

PRAVILA SUSRETA ZBOROVA 2019.

Dragi dirigenti i pjevači, pozivamo Vas da se pripremite za 52. Susret hrvatskih pjevačkih zborova dana koji će se u listopadu održati u Gradu Rovinju

U nastavku pronađite PRAVILA Susreta! 

Opširnije...

Seminar za zborske dirigente u novom terminu!

Pozivamo Vas na sudjelovanje na jednodnevnom Seminaru za zborske dirigente koji će biti održan pod vodstvom dirigenta Luke Vukšića u prostorijama Hrvatskog sabora kulture i u dvorani Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, umjesto dana 27. listopada 2018. - u nedjelju 25. studenog 2018.

Seminar će biti ostvaren uz potporu Grada Zagreba, a u organizaciji Hrvatskog sabora kulture uz suradnju Akademskog zbora 'Ivan Goran Kovačić' koji oboje ove godine slave 70. obljetnicu djelovanja. 

Opširnije...